[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu complet, 112L brut (impreuna cu toate cele necesare)  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Sorin3030
Member

IP:

Vreau sa vand si ultimul acvariu pe care il mai am, deoarece sunt mai mult plecat si il mai vad doar in ziua de curatenie. As vrea sa il ia cineva care sa se bucure de el. Mai jos detaliile. O sa pun si link-ul catre anuntul de pe OLX, pentru poze.

"Acvariu complet, bazin din Hornbach,dimensiuni 80x40x35, masa din Hornbach, filtru intern Tetra(cumparat de cateva saptamani din Hornbach), doua incalzitoare de 100w fiecare, capac homemade cu 3 neoane, doua ventilatoare, instalatie "moonlight".Functioneaza atat ventilatoarele cat si instalatia. Acvariul mai vine cu hranitor automat, priza programabila, aspirator de substrat JBL, vreo 12 metri de furtun, minciog mare si mic, lamela de curatat geamul, burete pt geam, nuci de cocos, pietre, ventuze, tuburi, inca un filtru Intern(nu stiu daca mai merge dar e complet), tratament pentru gauri in cap nou si nefolosit, magneti pt geam, mancare, water conditioner JBL si tot ce am mai adunat de-a lungul timpului.Acvariul este cel din poze, cu 15 kg de substrat, doi scalari, o femela xifo, 4 corydoras, 2 melci neritina si cativa pomacea.Plante - elodea densa, anubias de diferite dimensiuni, microsorum de 2 feluri."
Nu ofer transport, cine il doreste vine la mine si il demontam impreuna, il urca in masina si gata
Pret 600 de lei, nu vand pe bucati, chiar daca as putea sa scot mai mult. Va rog sunati-ma la 0722 510 117 pentru ca nu voi vedea mesajele private de pe forum.
Multumesc.

http://olx.ro/oferta/acvariu-complet-112l-ID6kAtE.html

Forum Index » Vanzari
Go to: