[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutor  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
ALexandru.
Junior member

IP:

Salutare. Sunt nou pe acest forum.
De cateva zile, mai exact 5, am o problema cu pestii. Cred ca au o boala ceva. Pe unii au aparut niste pete pe ei ( o sa pun o poza ).
Aveam 2 xipho, aceea mi-au murit si habar nu am de ce. A murit femela mai intai, apoi la 2 zile si masculul. Mai aveam si 2 guppy, au murit si aceea, de ce? nu stiu.
Acvariu: 45 L
Hrana: Tetra Discus granule
Filtru: AquaEL 30-60 L
Apa: Schimb apa la o saptamana in proportie de 20-25%
Pesti: 2 sanitari, 2 molly ( astia negri parca asa se numeau ), 1 pui de molly, 2 guppy
I-am mutat intr-o oala pana se cicleaza acvariul "spital".
image

EDIT: Si de 4 zile imi aparuse pete maro pe sticla acvariului. Am sters o data cu o perie, dar a doua zi au aparut iar. Acum am schimbat apa 60% si am curatat geamul.
EDIT2: Precizez ca Xipho i-am avut de 2 luni ( de 2 luni am cumparat acvariul ), au crescut fara nici o problema.

This message was edited 4 times. Last update was at 24/07/2016 16:43:11

paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Apa neciclata,filtrare necorespunzatoare. Daca ii tii in castron nu le faci un bine frate,dimpotriva cacibapa e aceeasi insa volumul de oxigen mai mic si nivelu de amoniac creste alert. Baga.i pe toti unde si cum au fost si fa.i schimburi repetate de apa cu foarte mult aer/bule in timp ce te gandesti ce filtru extern sa iei. Dar nu te gandesti prea indelung,ca pestii tai sunt pe duca

This message was edited 1 time. Last update was at 25/07/2016 06:37:30

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: