[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cumpar molly velifera/schepnos balon  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
aqva
Member
[Avatar]

IP:

daca are cineva preferabil velifera dar si schepnos, as vrea poze si un eventual pret

Dubito ergo cogito;cogito ergo sum.
viviparu'
Senior member

IP:

Velifera am vazut la magazinul din P-ta Moghioros.

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
aqva
Member
[Avatar]

IP:

dar nu sunt balon eu vrea balon, ca velifera normali se gasesc pe toate drumurile, pe astia aimei i-am luat de undeva din 13 septembrie, dar nici acolo nu mai avea decat albi si unul galben asa ca am luat 2 albi si pe cel galben, problema este ca acolo este un crescator... si daca ii cumpar ar fi tot din aceeasi familie si sigur prin endogamie ar aparea pesti cu defecte, in plus au cozile cam mici as vrea si eu ceva mai deosebit... cu inotatoare mai mari la femele, dar ideea e sa vad cat mai multe oferte

sper oricum sa nu am surprize neplacute (s-au imperecheat) femela galbena sigur n-o sa-mi fac surprize neplacute dar cea alba care e din aceasi parinti cu masculul imi e teama sa nu-mi faca pesti cu defecte (am vazut pe viu la velifera balon ce inseamna endogamia!!! o femela fara un ochi! o monstruozitate, ii lipsea o parte din cap adica inclusiv orbita)

aqva
Member
[Avatar]

IP:

ok inteleg, dar are cineva??? sau imi poate spune de unde sa iau? asta ma intereseaza pe mine

aqva
Member
[Avatar]

IP:

deci mi se pare imposibil sa nu aiba nimeni sau nimeni sa nu stie unde se gasesc !!! smilie

Forum Index » Cumparari
Go to: