[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Recomandare neon plante  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
anonym
Member
[Avatar]

IP:

Salut.
Am un neon t8 15 w tropical pink si mai am nevoie de unul pentru un acvariu 40-43 litri .
Ce neon imi recomandati ? Nou sau sh .
Am gasit ceva interesant pe olx un t5 24 w .
http://olx.ro/oferta/neon-profesional-pentru-acvariu-giesemann-aquaflora-t5-24w-ca-nou-ID5dhne.html#d54bee57a7
Sau daca este cineva din bucuresti care vinde pe aici .
aurel
Junior member

IP:

becurile si neoanele sunt consumabile. Eu m-as feri sa le cumpar SH pentru ca trebuie mers pe increderea vanzatorului care de cele mai multe ori spun ca nu le-au folosit deloc ori foarte putin.
Gege
Senior member

IP:

Giesmann astea sunt ultima chestie in materie de neoane, nu sti daca chiar le are 2 saptamani si in ce conditii a fost folosit. Parerea mea este sa iti iei nou, dar sa nu te astepti sa fie ieftin . Cu niste T5 865 HO de 24w rezolvi prblm mai ieftin si mai usor.. Ramane la alegerea ta.

Niciodata nu e indeajuns in acvaristica
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/48013.page
stefanp
Moderator

IP:

Vezi ca tubul ala T5 nu se potriveste la instalatia ta T8.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: