[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Raton  XML
Forum Index » Alte vietati
Author Message
Manuelita
Member

IP:

Mi-a trecut o traznaie prin minte ( adica eu nu cred ca e o traznaie, altii cred)
Am fost de curand la zoo si m-am ingrozit de cati ratoni erau intr-un spatiu extrem de mic, ca sa nu mai spun ca doi pareau ca se lupta. Dintotdeauna mi s-au parut tare simpatici, desigur cred ca locul lor nu e in captivitate, sau mai bine zis nu in conditiile de la zoo Bucuresti. Ma gandeam sa intreb la zoo daca as putea cumpara unul, stau la curte si cred ca i-as putea oferi conditii in orice caz mult mai bune decat la zoo. Ati mai auzit de oameni care sa tina ratoni sau de cazuri in care zoo Baneasa a vandut animale.
Cam toate animalele de acolo sunt tinute in spatii mult prea mici, nu sunt experta, dar sunt sigura ca animalutele astea active si curioase au nevoie de mai mult spatiu.
horia_ch
Junior member
[Avatar]

IP:

Din cate stiu, ratonii nu se prea pot tine in casa, sunt foarte stricatori. Este adevarat ca sunt foarte simpatici, dar sunt si foarte inteligenti si indemanatici. Stiu cum sa faca sa ajunga oriunde vor ei: in dulapuri, sub salteaua de pat, in debarale sau camari... si nu-i intereseaza daca pentru asta trebuie sa strice una-alta.
Au gheare si dinti !!! Si nu se prea imblanzesc, sunt salbatici de la mama lor...
Oricum, daca tu chiar vrei cu-adevarat... iti doresc succes!
[Email] [Yahoo!]
Manuelita
Member

IP:

tare treaba cu dulapul si salteaua
eu i-as face o chestie gen voliera in curte, inalta, cu un copac in ea si multe locuri de ascuns....
nu-mi imaginez un raton dormind intr-un cosulet pentru pisici, desi am citit ca in alte tari lumea ii plimba in lesa.....
horia_ch
Junior member
[Avatar]

IP:

Manuelita wrote:tare treaba cu dulapul si salteaua

Asa-i?
[Email] [Yahoo!]
Violeta
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

aici multi ii tin ca si pe ciini, maninca mincare de ciine, au lese etc dar sint destul de neastimparati :-) si fac numai prostii

An aquarium can easily be too SMALL, but it can never be too LARGE !

Forum Index » Alte vietati
Go to: