[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
proflora  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
mmarian33
Junior member

IP:

Salut am un acvariu de 112 litrii care are si plante (nu foarte multe ) dar intentionez sa mai adaug cateva prin partea din spate pentru decor. Momentan folosesc saptamnal de la jbl Feropol si de ceva timp ma uit la instalatiile de CO2 , ma uitam la un PROFLORA BIO 160 (nu as investii prea mult in alte instalatii) daca l-as cumpara scap de fertilizarea saptamanala a plantelor si ar fi mai ok pt ciclarea acvariului ?
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Salut,

Pentru partea de fertilizare ti-a raspuns Lucian intr-un alt post.

In ceea ce priveste sistemul de CO2, iti recomand sa nu arunci banii (asa cum am facut eu) ci sa iti cumperi de la inceput un sistem cu butelie reincarcabila (urmareste anunturile de vanzari si poti gasi la un pret decent). Folosirea CO2-ului nu exclude fertilizarea saptamanala / zilnica.

Proflora iti asigura un aport de CO2 cca. 30 de zile, fara a avea vreun control asupra canitatii dizolvate in apa. "Reincarcarea" este cca 30 lei. Intr-un an, vei ajunge cam la aceleasi costuri cu investitia intr-un sistem cu butelie.

This message was edited 1 time. Last update was at 28/01/2016 16:48:51

mmarian33
Junior member

IP:

Pana la urma am luat un sistem cu butelie reincarcabila.

Multumesc de sfaturi....se poate inchide.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: