[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sfat iluminare  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
moisei
Member
[Avatar]

IP:

Salutare
Acvariu 100 l plantat sol fertil jbl
Filtrare(insuficienta) resun sp1100 L aditie co2(bomba diy extinctor) pesti 12vivipari 2 gurami si ancistrusi luminare 2x tdl 18w philips

Am deschis topicul ca am citit la un coleg care dadea un sfat despre combinarea cool day light cu warm...la mine in oras nu prea se gasesc echipamente de specialitate pot pune un oarecare cool day ligt sau mai bine las asa

Apa inseamna viata
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Da mai multe detalii despre tuburile philips. Au si ele un indicativ care arata temperatura de culoare si alte caracteristici.
Tuburi obisnuite de neon (in care intra si tuburile philips) se gasesc cam prin toate magazinele, trebuie doar sa sti ce sa cauti. Tuburi de neon se pot comanda si on-line (se pun in niste tuburi de carton gros si se transporta fara probleme.

Daca vrei sa ai un acvariu plantat 36W la 100 litri de apa nu sunt de ajuns. Iti trebuie peste 0.5 W/ litru ceea ce inseamna 50W => 3 tuburi minim. Daca ai drosele duble 4 tuburi este ceea ce-ti trebuie.

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
moisei
Member
[Avatar]

IP:

O onoare sa.mi raspunzi tocmai tu
Deja am unele incercari de alge..credeam ca am prea multa lumina dar variaza si durata de iluminare
Nu am drosere duble am lampi direct
Am uitat sa mentionez schimb la picatura
[Thumb - 1450450844757.jpg]

This message was edited 3 times. Last update was at 18/12/2015 17:16:21

Apa inseamna viata

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: