[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
lemn in acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

Salutari !! am o intrebare despe niste crengute foarte subtirele uscate pe care vreau sa le bag in acvariu . Ma intrebam daca este acelas procedeu ca la lemnele mai groase sau radacini , crengutele astea sunt mai subtirele decat un creion
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Pentru orice lemn introdus in acvariu aplici aceleasi reguli: scufundat in apa si lasat pana absoarbe apa si se ingreuneaza (chiar si o saptamana sau mai mult) si elimina taninii si alte substante continute. In acest timp se schimba multe ape si se mai curata mecanic si se indeparteaza zonele putregaite, moi. Cel mai sigur este sa fie fiert...

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

Multumesc ! am lasat crengutele intr-o galeata cu apa eu as fi vrut sa le tin 2 saptamani , cand schimb apa trebuie sa o fac total?
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

severum777 wrote: cand schimb apa trebuie sa o fac total?

smilie eu zic ca da

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

Multumesc mult !!! , acum mai ramane decat sa astept , si o sa am langa plante si lemn

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: