Salut. Am un acvariu de 20 litri. Asa ca in el nu prea am ce pune. Ma gandeam sa pun un Betta, si am citit ca ar merge unul singur intr-un acvariu atat de mic, nu este un peste de grup.
Dar as avea sa stiu de ce are nevoie:
-Substrat: da sau nu ? Este necesar ?
-Plante: da sau nu ? Daca da, care ar fi de preferat ?
-Alti pesti ? In afara de sanitar, normal

Cam ce ar merge cu un betta, si cati ? Se mai poate introduce ceva intr-un acvariu atat de mic ?
-Ce tip de filtru ? Am inteles ca trebuie sa fie cat mai mic, la un volum de numai 20l apa.
-Hrana, ce fel de hrana prefera un Betta, si de care mai si mananca, nu cred ca voi reusi sa-i dau mereu hrana vie.
Stiu ca pe acest forum sunt o multime de discutii despre Betta, dar in nici una nu sunt cuprinse chiar toate lucrurile pe care as vrea eu sa le stiu, pentru a avea un peste fara sa-l omor intr-o luna.
Asa ca, daca ar putea cineva sa ma ajute cu toate aceste detalii, sau macar sa-mi furnizeze niste link-uri utile pentru tot ce vreau eu sa aflu, i-as multumi din inima.
vreau sa fac un acvariu mai mare, cam la 100l utili - 70*40*40, intrebarea este ce grosime ar trebui sa aiba sticla, si daca sunt necesare intarituri