[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
PH controler-135 USD  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
siliconu`
Senior member
[Avatar]

Joined: 24/04/2002 20:58:15
Messages: 507
Location: Cluj-Napoca,Gruia
IP:
Offline

Ce ziceti voi de asta? http://www.floridadriftwood.com/product.asp?3=42 e valabil? Cam la ce pret total se ridica?Ce taxe ar mai fi de platit?Ma tenteaza, pretul e destul de bun, sau stiti voi altele mai bune?

clin uatar for iu, mai uait frend!
[Yahoo!]
Alex
Administrator
[Avatar]

Joined: 28/07/2004 22:32:30
Messages: 4189
Location: Bucur-Obor
IP:
Offline

siliconu` wrote:Ce ziceti voi de asta? http://www.floridadriftwood.com/product.asp?3=42 e valabil? Cam la ce pret total se ridica?Ce taxe ar mai fi de platit?Ma tenteaza, pretul e destul de bun, sau stiti voi altele mai bune?


Stiu ca ai fi preferat sa iti apar acum cu un produs mai bun si mai ieftin, eu insa nu am avut aceste virtuti pe forum ...sigur pot sa iti spun ca vei gasii si mai ieftin decat asta, pe mine însă intodeaună mă atrage calitatea produsului nu preţul său.

Eu insa am sa-ti fac un calcul.
Datoria mea este sa te atentionez asupra unor aspecte...decizia finala este a ta.
PRODUSUL in cauza seamana izbitor de mult (ca sa ma exprim finuţ = cu pH controller-ul fabricat de AQUAMEDIC, deci unul e original fabrict la mama lui iar altul posibil sa fie facut pe vapor probabil fiind vorba de o copie de genul panasonic cu panasoanic.

Acum diferenta de pret.
Asta costa 135 USD ceea ce in lei la cursul zilei se face fro 2,7588 si cu un minim transport ce te va duce pe la un pret de aproximativ 450 RON.
Iti atrag atenţia ca la acest preţ, daca ai ghinion, exista o lege data undeva de direcţia de vămuire, impozite bla bla cum ca ce depăşeşte valoarea de 100 euroi trebuie sa mai plăteşti o taxa.
Ca sa fie tot tacâmu`, după câte stiu eu produsele electronice din USA funcţionează pe 110 V si nu pe 220 V cat pe la noi.
În concluzie cu cât mai iesi pe transport, taxe, transformator alea alea ajungi la o diferenţă de până întrun "bulion" de leuţi, căci produsul de la Aquamedic il gasesti la pretul de 643 RON, de unde il cumperi cu factura, garanţie...mă rog tot ce-i trebuie, beneficiezi de tot sprijinul iar transportul e Buc-Cluj.

Eu asa am calculat...si nu te pune nimeni sa gândeşti la fel

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

Joined: 08/08/2002 04:30:55
Messages: 1728
Location: Bucuresti
IP:
Offline

135 ph controler
15 transport (aproximativ)
20 vama (aprox.)
25 tva (aprox.)
_____
195 USD

- daca nu ai rabdare sa stai la cozi, platesti un comisionar vamal sa faca documentatia si sa urmeze procedurile, asa ca mai platesti inca 30 usd.

- asigura-te ca merge la 220

- cam toate controlerele vin fara sonda (senzor)

- daca ti-l aduce cineva, pretul e OK.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
 
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com