apa cristal, destula mizerie pe fund acum(habar n-am de unde ca am pastrat doar o pereche de australe) pe care o aspir destul de greu si niciodata pe toata,
Au inceput sa iasa puiuti treba lor de unde, am vazut 2 pana acum, am introdus si o crenga de vita de vie care face mucilagiu(e bun pentru pui ca formeaza infuzori cred) si oricum e un dezinfectant natural daca face "lacrima" de vita de vie.
Pestii nu se arata interesati de puiet, chir am vazut ca unul a trecut pe langa "nasul” masculului si acesta doar s-a dat odata spre el din curiozate si apoi l-a lasat
astea sunt noutatile. Am inceput sa dau ficat de pasare pentru pui, ca difuzeaza in apa particule multe in momentul in care adultii il mananca.....deci macare ok pentru pui, evit artemia desi e laudata si recomandata pentru a nu invata adultii sa manance vietati in miscare

ceva alge barboase si niste melci de substart + melci mici probabil comunitari care au cochilia intoarsa si plata “mosteniti” de la egeria densa de la Nevrtebrate.ro.
Ce sa spun, plantele au crescut destul de bine, gazonul se intinde incet si rar dar se intinde.
Pentru a ajuta supravietuirea puilor am adugat un mop cat toate zilele intr-un colt....o sa revin cand am timp cu o noua poza.
E haios ca femela de australe vine la deget si ciuguleste, este un deliciu sa-i dai de mancare.