[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cory care depune! solutii  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
alix
Junior member

IP:

Salut, de curand femela de corry a inceput sa depuna dupa un ritual destul de ciudat : femela impingea burta masculului dupa care intre aripioare depunea 8 icre pe care le lipea de geam sau de plante. Intrebarea e daca icrele pot fi culese si separate pt a nu fi devorate si daca contactul cu aerul le dauneaza icrelor, si dupa cat timp eclozeaza ?
multam de atentie!
[Yahoo!]
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

au obiceiul sa isi pape icrele.
tre sa le rezuiesti atent cu o lama, si sa le pui intr-un recipient separat, sau scoti cory din acvariul respectiv, ca si alti pesti. avand invedere ca icrele sunt mari si la vedere, si nu se ocupa nimeni cu apararea lor.
ai 2 posibilitati. :
1'iei ceva de genul : http://www.quantumfish.co.uk/listman/listings/l0290.html si muti acolo ouala pe niste java fara sa le scoti din acvariul comun, sau le muti in alt acvariu.
2'daca le muti in alt acvariu, nu le scoate la aer. dupa ce le iei de pe geam cu lama mai sus citata, pune-le direct fara sa le scoti din acvariu ala, intr-un pahar plin cu apa, care il versi in celalalt. metode pentru a preveni albirea lor gaseti pe forum.

eu as prefera varinta 1'

image
[Yahoo!]
florin34
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut!
Am o femela de cory care a depus 2 bobite pe o planta si la scurt timp le-a mancat! Am avut si un mascul care a murit.
Trebuie sa ii aduc un mascul?

AquaPro 60 (63l), NARVA Aqvarium BASIC 15W+Aquael 11W  pompa EHEIM

Forum Index » Catfish
Go to: