[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
o parere despre acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
moisei
Member
[Avatar]

IP:

La cererea lui stefanp amdeschis topicul asta . Am un acvariu de 120l-100l net 10 vivipari ..ancistrus si un sanitar porcusor ca ori ce incepator si o pereche de gurami . Filtru reasun sp1100l +aerare plante 2 vasilenia gigantea, rotala alteratera, substrat niste pietricele din marmura de granulatie 1,5 cm ..cam greu decuratat. pun co2 de la asy life si niste ntrienti pt plante nu ma stiu cum se cheama . mentionez ca pestii se simt foarte bine plabtele cresc vizibil ... am fost tatic de 3 ori de la xipho........intrebarea mea filtru face un curent prea puternic??am fosit un t orientat o parte in sus si o parte in lungul acvariului.... nu ma interbati de avlorile apei ..avand in vedere ca pesti se simt bine si plantele cresc .. probabil valorile sunt ok ..pana ajung sa imi iau iste teste...

Apa inseamna viata
stefanp
Moderator

IP:

Nu putem sti daca face un curent prea puternic la tine in bazin...poti face un filmulet?
In orice caz, vezi sa nu-ti fluture prea tare plantele prin bazin, iar pestii sa nu para ca se chinuiesc sa stea pe acolo...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
moisei
Member
[Avatar]

IP:

am gasit niste plante intr-un rau..le.am adus acasa inca sunt in proces de acomodare termala..e intro galeata...are niste paraziri sau niste crustacee nu stiu sunt mai lunguieti asa .xam bagat unu in acvariu si a fost halit imedia de tetra... au efecte negative i pot folosi ca hrana vie??

Apa inseamna viata

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: