Pentru a nu mia deschide alt topic, voi continua aici , Am cumparat pana la urma o cutie de JBL NOVO TAB
https://www.youtube.com/watch?v=wdRk7hvx_iY , acum intrebarea mea este:
Eu am doar 12 neoni 3 cory jully 3 Cory panda si 2 beta "Mascul+Femela" ... o pastila este cam mare .. sa o dau in doua ? sa pun una pe zi ? sa dau mai multe bucati pe zi daca o dau in 2 sau in 3 ????
ca pe cutie scrie o pastila pe zi ... dar totusi sunt cam putini pesti pentru una singura sau doar mi se pare ?
Ce va indicati ??????????
AA si mai am o intrebare ... nu are legatura cu acest topic dar nu cred ca are rost sa mai fac un topic pentru asa ceva.... Se pare ca nevastamea sa inbolnavit mai rau ca mine cu acvariu si azi a fost la cumparaturi

,, spre uimirea mea , pe langa cumparaturi
a mai adus acasa si 3 femele guppy si 1 mascul

, Intrebare : daca ii bag in acvariu , care sunt sansele ca masculul betta sa ii priveasca ca pe "o cina" , si daca nu este nici o problema cum pot sa nu am probleme cu inmultirea , nu sunt un maesteru dar din cate am citit azi se pare ca astia se inmultesc precum iepuri , si nu stiu ce sa fac , in curand nu prea ar fi probleme tinand cont ca voi face un toppic pentru deschiderea unui acvariu de 300 L dar mai dureaza ceva timp " cam o luna" iar nevastamea ii vrea azi in acvariu .....AJUTOR
Mersi