[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
un ultim cuvant  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
schlucky
Junior member

IP:

Dolly

[
b]Iar incepatorii ar fii bine sa citeasca mai mult si sa comenteze mai putin[/b]

asta este regula de aur al noului forum? nu toti noi inscrisii pe "actuala" fata a forumului sunt noi in acvaristica....dar doar fiindca nu "arunca" cu raspunsuri in stanga si dreapta in dorinta de a aduna posturi si arata ce stiu .... ii face si in acv. incepatori

oricum am ales sa deschid un noi topic fiindca te-ai grabit repede sa inchizi celalat sub. ..... jignind oarecum cu replica ta!

din partea mea asta a fost ultima postare pe forum! nu e pierdere deloc pt forum de aceea rog un moderator sa stearga tot ce am scris si mai ales contul meu!

"Cand vezi mai bine suit pe umerii altuia nu te mandri si mai ales nu rade de el, caci mai ales prin ele esti acolo!"
Magda
Senior member

IP:

Eu zic sa nu va mai incrancenati asa una pe alta, nu are rost.
La urma urmei este un forum unde venim sa discutam despre pasiunea noastra comuna: acvaristica.
Nu avem nimic de dovedit ci e vorba de schimbul de experienta in domeniu.
Asa ca schlucky eu zic sa mai stai "oleaca" pe la "noi" ca si asa fetele sunt cam in minoritate pe aici
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Eu zic ca nu. Ii sade mai bine in alta parte.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: