Vand 2 buc lampa LED Key, cred ca generatia II, cu urmatoarele caracteristici:
- dimensiune 80 x 29 cm;
- constructie din alumniu masiv (nu tabla indoita de alumniu) cu 4 ventilatoare (se pot monta mai multe daca simtiti nevoia, sursa exista);
- 4 siruri de cate 12 LED CREE de 3W (ledurile sunt modulare si usor de instalat/schimbat. vin 2 pe modul). Sirurile sunt dimabile doua cate doua (deci 2 canale de dimare independente) de la 0 la 100% in functie de timp;
- un sir de asa numit SPS BAR, ceea ce nu e altceva decat un sir de vreo 50 x 2 leduri RGB de putere mai mica pe mijloc, care va permit sa "indulciti" nuantele din bazin dupa pofta inimii. De ex sa adaugati pink, rosu, verde, etc, ce lipsesc ledurilor de mare putere. SPS Bar este folosit si pe post de moonlight, culoarea variind automat de la cea setata de voi pe timpul zilei la un albastru inchis pe timpul noptii;
- vine cu un controller pentru dimmarea celor 2 canale si o telecomanda RGB pentru setarea culorii pe RGB SPS Bar;
- vine cu trei sisteme de prindere independente: 1. direct la nivelul bazinului, 2. ridicat undeva la 15 cm deasupra bazinului sau 3. sistem de cabluri de otel pentru suspendare tavan;
- vine cu un set complet de lentile (cred ca de 60 grade) pe care eu nu le-am folosit;
- bonus! un pumn mare de module LED de rezerva si de culori diferite (10000K, 14000 K, Blue, etc, cred ca mai am si cateva pink);
- minus: fasia de plexiglass subtire ce protejeaza ledurile de stropi este cam arsa in zona unde bate ledul. Probabil ca din cauza ca nu am folosit eu lentilele, toata radiatia ledului de mare putere a batut direct pe folia ordinara de plastic care s-a maronit in zona respectiva. Eu le-as schimba (chiar vroiam sa o fac dar m-am gandit sa le vand mai bine

);
Pret pe ambele bucati: 1650 ambele bucati.