[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cum se ingrijeste coconul de oua de Pomacea?  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
oana_par
Unripe member

IP:

Am pentru a doua oara un cocon de Pomacea. Din primul nu a iesit nimic. Cum sa fac sa devin bunica de Pomacea? (sunt deja bunica de Marisa - astia n-au avut nici o problema sa se inmulteasca).

Old habbits die hard!
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Cu siguranta ca este situat deasupra nivelului apei... trebuie sa-l stropesti de cateva ori pe zi, ca sa nu se usuce de la caldura lampii de lumina.
Vor iesi puisorii de melc, identici cu parintii, cam de marimea unei gamalii (daca stii acele "cu gamalie").

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
oana_par
Unripe member

IP:

Evident ca stiu acele cu gamalie. Am avut mai multe ture de pui de Marisa, care sunt de aceeasi dimensiune cand eclozeaza.
Dar ce nu stiu eu este: cand eclozeaza cad pur si simplu in apa?
Primul cocon nu l-am udat. Deci de-aia nu a iesit nimic...hmmm...eu credeam ca daca e depus afara nu are nevoie de apa. Marisa depun in apa.

Old habbits die hard!
oana_par
Unripe member

IP:

Merci pt. sfat, koala.

Old habbits die hard!

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: