[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
acvariu nou  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
cgaby68
Junior member

IP:

Am achizitionat de la Cora un acvariu Ferplast de 250 l , am luat pietris din acela la punga de 4 mm, si l-am amenajat. Bazinul este livrat cu tot cei trebuie inclusiv cu doua pastile de pus in filtru. Am urmatoarea problema : nu am mai pus ca substrat la plante turba (la ultimul bazin am cumparat de la florarie turba olandeza) dar am cumparat sera florenette pastile si tetraplant.Bazinul l-am amenajat luni pe 10-04 dupa care am pus in apa sera aqutan si sera nitrivec. Am o intrebare cind pot sa mut in el discusii (am 5 buc. mici) ? Si mai am o intrebare care este si mai importanta : din ce am citit discusii se tin in 28-31grade dar in cazul acesta cu plantele ce fac ? REZISTA si ele? Mentionez ca am plantat urmatoarele plante:Nymphaea lotus,anubias barteri,ludwigia palustris,criptocoryne cripatula,cryptocoryne wendtii,bolbitis heudelotti,un fel de nufar cinezesc nu stiu cum se numeste (o sa pun si o poza ca celelalte nu stiu de cre sunt).Bazinul fiind nou primesc orice sfat.IN filtru am un locas cu burete,unul cu ceramica,unul cu turba sera si ultimul tot cu burete. Nu am avut rabdare si am pus doi sanitari si doi ancistrusi. nu stiu sa adaug imaginea , cum fac?
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

cgaby68 wrote:Bazinul l-am amenajat luni pe 10-04 dupa care am pus in apa sera aqutan si sera nitrivec.
cgaby68 wrote:Am o intrebare cind pot sa mut in el discusii (am 5 buc. mici) ?
Parerea mea e ca peste citeva zile ii poti pune. Numa' sa fii atent sa nu ramina hrana neconsumata si sa faci schimburi dese de apa.

cgaby68 wrote:Si mai am o intrebare care este si mai importanta : din ce am citit discusii se tin in 28-31grade dar in cazul acesta cu plantele ce fac ? REZISTA si ele? Mentionez ca am plantat urmatoarele plante:Nymphaea lotus,anubias barteri,ludwigia palustris,criptocoryne cripatula,cryptocoryne wendtii,bolbitis heudelotti
Nymphaea lotus, Anubias barteri - astea rezista.

Bolbitis heudelotti - la mine n-a vrut sa creasca la caldura .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: