[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Teste nutrienti  XML
Forum Index » Apa
Author Message
Daniel1402
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salutare,

Doresc sa imi achizitionez cateva teste pentru nutrienti.
Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt cei mai importanti nutrienti si ce teste imi recomandati (tip, producator)?

Merci,
Dan
stefanp
Moderator

IP:

Deci te intereseaza teste strict pentru a urmari fertilizarea intr-un acvariu plantat?
Daca da, atunci test pentru fier, pentru nitrati, fosfati si potasiu (daca gasesti pentru potasiu; este un magazin in tara care aduce, imi scapa acum numele...). Poate si un kH si pH, ca sa urmaresti cat de cat aditia de CO2.
Aaa si un test de CO2.

Daca vrei si teste pentru a urmari ciclarea unui bazin, atunci amoniac, nitriti.

This message was edited 2 times. Last update was at 15/09/2014 10:06:56

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Apa
Go to: