[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Schimb synodontis multipunctatus 12 cm originar din lacul Tanganyika cu leduri 10000 k si sursa  XML
Forum Index » Schimburi
Author Message
AdrianMar
Senior member
[Avatar]

IP:

Dupa cum spune si titlul dau la schimb un mascul synodontis multipunctatus superb de aproximativ 10-12 cm.Pestele este foarte greu de reprodus in captivitate si se adapteaza acvariilor malawi sau tanganyika. Il schimb cu 5 leduri actinic blue,sau oricare alta culoare si o sursa cu care sa le alimentez.Pestele ca valoare se duce in zona 70-120 lei exemplarul crescut in captivitate,nu am acte la el,insa cine l-a adus mi-a zis ca este salbatic.Mi-a luat 2 saptamani sa il invat sa se hraneasca! Nu dau bani in avans si nici cel cu led-urile nu vreau sa dea,chiar daca pot sa iau tzeapa cu cativa lei ca si pret,se va face doar schimbul si gata . Valabil DOAR PENTRU BUCURESTI,singurul loc unde pot aduce pestele personal teafar si fara probleme.
[Thumb - post-3718-0-02321500-1402728800_thumb.jpg]

Forum Index » Schimburi
Go to: