[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sistem co2  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
David.Loghin
Member
[Avatar]
IP:

Salutare De ce echipament as avea nevoie pentru un sistem co2?
si prezinta ceva riscuri daca la mine in camera temperatura este mai ridicata ? (am auzit ca la temperaturi mari poate ceda)
Am un acvariu de 85l si doresc sa pun mai multe plante.
Se merita sa achizitionez asa ceva? ( http://www.zoomania.ro/index.php/tetra-co2-plante.html)
Multumesc

I love nature!
edygilet74
Member

IP:

Salut,butelia contine 11 g CO2,cred ca te tine in cel mai fericit caz 5-6 zile .
O butelie de rezerva costa 31 lei asa ca intr-o luna ajungi la minim 124 lei,in 6 luni 744 lei,12 luni 1488 lei.
Mai bine iti faci o bomba decat sa cumperi asa ceva,sau strange banii si cumpara pentru inceput o butelie reincarcabila si un reductor.
stefanp
Moderator

IP:

Iar butelia nu pateste nimic la temperatura camerei.
Bine, evident ca trebuie sa aiba revizia facuta si umpluta corect.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: