[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Plante dezradacinate  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
rzv88
Junior member

IP:

Salutare, am o mica problema cu cateva plante cryptocoryne beketty care au fost scoase din substrat de catre un carasel. Nu am observat imediat iar cand am ajuns acasa de la munca si i-am hranit am vazut plantele plutind prin acvariu fara pic de radacina. Se mai pot salva sau le arunc direct sa nu putrezeasca in acvariu. Si as mai avea o problema, acum apa din acvariu e tulburare cu niste particule mici albe. Am schimbat cam 30% din apa dar tot la fel este
skija
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut , nu este recomandat sa ai plante de nici un fel in acvariu cu carasi deoarece acestia consuma plantele ca si hrana , cad despre apa cred ca acvariul tau s-a deciclat . De cat timp ai acvariul ?
rzv88
Junior member

IP:

Acvariul il am de 2 luni prima luna a fost doar cu apa, substrat si filtru pt ciclare iar apoi am adaugat cei 2 carasi care sunt inca pui. Nu vreau un acvariu plantat dar cateva plante am zis totusi ca nu strica. Acum apa e mai limpede o sa mai schimb si azi o parte din apa.
catalin_
Senior member
[Avatar]

IP:

In acvariul unui prieten (2 carasi grasi, mari cam cat pumnul, 2 Plecostomus maricei, si alti pestisori mai mici) am incercat sa plantam cate ceva. Toate plantele au disparut in timp, mai putin una, care inca rezista cu incapatanare. O sa caut o poza mai pe seara pentru identificare. Cred ca era Echinodorus.

um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.

elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.
stefanp
Moderator

IP:

Ai putea incerca cu echinodorus, anubias, microsorum.
Si unele specii de cryptocoryne.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
rzv88
Junior member

IP:

Momentan le-am fixat in substrat desi nu mai au radaxina. Nu am gasit in oras anubias sau echinodorus din pacate. La un singur petshop aveau doar cryptocoryne becketty, vanzatoarea mi-a spus ca nu e pretentioasa si am zis totusi sa incerc decat sa fie gol acvariul dau cu plastic. O sa mai caut in weekend anubias poate am noroc

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: