[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu :)  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Ai pesti in acvariu deja ? (nu am starea necesara sa rasfoiesc tot topicul)
NU se introduce nitrivec cand pestii sunt deja in acvariu. Pe langa coloniile bacteriene in stare latenta pe care producatorul pretinde ca le contine produsul, acesta contine si amoniac pe post de hrana pentru acestea, care este extrem de toxic pentru pesti.
@bobesku Conform prospectului, pestii se introduc la 24 de ore DUPA introducerea solutiei .

.
[Email] [Yahoo!]
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Multumesc de sfaturi! Zilele astea ma duc sa iau un filtru si am sa fac cum a zis bobesku.Dar nu am sa bag Nitrivec,am deja pesti in acvariu...
[Email]
bobesku
Senior member
[Avatar]

IP:

Off, cand am zis conform cu prospectul, ma refeream la cantitate. Nu contine amoniac, si am folosit la greu cu pesti in apa. Am 26 de suflete acasa, si sunt sanatosi tun. Daca cititi prospectul pana la capat o sa vedeti ca se pune si saptamanal, deci cu pesti, dar aia e deja de marketing, eu consider ca odata stabilizat nu are rost.

Ciclide Malawi | Regatul Bettanului | Dwarf Puffers | Mr Puffini | Paradise Kingdom | Black Betta Miraje
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Cum spuneam ieri am inceput sa fac o bomba co2.Am facut-o si am pus-o in aplicare.Se pare ca plantele mele nu aveau destul co2.Firele acelea pale,galbene de care va spuneam au inceput sa se inverzeasca si au facut muguri. Dar am o mica problema,piatra de aer care am pus-o la furtunu bombei a inceput sa faca putin mucegai alb pe ea.Cum as putea sa fac sa nu mai apara?

This message was edited 1 time. Last update was at 04/12/2010 12:40:08

[Email]
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Am rezolvat si cu piatra de aer de la bomba. Astazi am fost la pet shop si am cumparat 3 Valisneria americana sper ca imi va rezista in acvariu,sa vedem cum se comporta zilele acestea.Eu cred ca ar trebuii sa o duca ok am schimbat si neoanele (2xphillips 865 de 18w).Ajunge lumina pentru aproximativ 65l?

This message was edited 3 times. Last update was at 07/12/2010 00:55:20

[Email]
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Se pare ca incet incet isi revine Valisneria mea.Scoate frunze noi si are radacini sanatoase . Oare pot in aceleasi conditii sa cresc si cabomba?
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: