[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
stefan108
Unripe member
[Avatar]

IP:

Salutari si bine v-am gasit,de 2 ani de zile ma destind in fata unui acvariu micut de la aquael de 54 l plantat cu valisneria si anubias,saracutele plante au stat in primul an fara substrat doar cu nisip si de un an au primit nistre pamant de la jbl.
In materie de lumini am momentan un singur neon flora glow de 18w,ca pestisori am avut bineinteles la inceput o ciorba cu guppy, xifo, molly,neoni,sanitari si ce mi-a mai dat tanti din obor.
Dupa ce am donat pestisorii din ciorba am ramas doar cu cativa neoni si sanitari,iar acum am guppy blue moscow, neoni si ceva sanitari,iar la filtrare am mers un an si ceva cu o galetusa externa tetra ex 400,dar nu mi-a mai placut,asa ca acum am un aquael intern cu ceva led-uri ''uv'' si unca unul de la einhem,incerc sa pun si cateva poze :
[Thumb - DSC_0298.JPG]

Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

My nano reef

[Email]
stefanp
Moderator

IP:

Salutare si bine ai venit pe forum!

Vad un acvariu ok, nu cu pretentii mari, dar simpatic. Felicitari !
Nu inteleg insa de ce ai renuntat la un filtru extern, in favoarea unui filtru intern ...

Asteptam sa deschizi un jurnal la rubrica dedicata.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Penguin Magic
Junior member
[Avatar]

IP:

salutare.ma numesc Corneliu,am achizitionat recent ...

Incearca sa postezi lucrurile acestea in topicul tau.
Nu este in regula sa "te bagi" in felul asta peste postarile altor colegi.

Administratia

This message was edited 1 time. Last update was at 26/06/2014 20:19:05

[Yahoo!]
Pretorians
Membru de baza

IP:

tfyi
stefan108
Unripe member
[Avatar]

IP:

stefanp wrote:Salutare si bine ai venit pe forum!

Vad un acvariu ok, nu cu pretentii mari, dar simpatic. Felicitari !
Nu inteleg insa de ce ai renuntat la un filtru extern, in favoarea unui filtru intern ...

Asteptam sa deschizi un jurnal la rubrica dedicata.

Multumesc pentru aprecieri,am renuntat la filtrul extern dupa ce am schimbat una alta prin camera si nu am mai gasit loc petru el,plus ca modelul respectiv foloseste vata de perlon pentru filtrarea fina,vata ce se imbasea destul de repede si era destul de anevoios de schimbat,o sa deschid un jurnal in rubrica dedicata in momentul in care mai modific una alta le el,deocamdata trebuie sa mai donez din gupani aia blue moscow ca sunt prea multi...

Toate cele bune.

Forum Index » Despre noi
Go to: