[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Dimensiuni acvariu  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Printzu
Junior member

IP:

Salutari. Va intreb daca urmatoarele dimensiuni sunt bune pentru un acvariu de 70x45x50 cm (Lxlxh) facut din sticla de 8 mm grosime. Tipul acvariului este cu toate lateralele pe baza si cu lateralele mici intre lateralele mari.

700x450 mm baza
700x500 mm lateralele mari
432x500 mm lateralele mici (am mai lasat 2mm in minus pentru silicon).bafta

In nostre silvae multe bestii sunt.
[Yahoo!]
viviparu'
Senior member

IP:

E OK. Dar sticla sa fie taiata la meserie. Eu as face baza un pic mai mare sa nu am nici un fel de surprize

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
Printzu
Junior member

IP:

sticla sa fie taiata la meserie

La Delta Glass sau Swiss Glass; am auzit numai de bine si sunt destul de apropiate una de alta ca locatie.vad maine care are pretul mai bun

[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Printzu wrote:70x45x50 cm (Lxlxh)
Eu as face si l=50 cm .

Nu ne-ai spus ce vrei sa tii acolo. In functie de asta am putea emite pareri coolte .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Printzu
Junior member

IP:

Vreau sa pun 3 bucati de Colisa Laila (1 mascul cu 2 femele) in combinatie cu 3 bucati de Leri, gurami albastru sau un card de neoni.

[Yahoo!]
Araldq
Senior member
[Avatar]

IP:

mai lung nu se poate? ai putea merge si pana la 1 m lungime cu sticla respectiva (desigur..cu intarituri).
daca incape, fa-l asa si nu iti va parea rau (eventual peste cateva luni vei face planuri unde sa pui unul si mai mare

Be what you will, You are destiny!
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Printzu wrote:Vreau sa pun 3 bucati de Colisa Laila (1 mascul cu 2 femele) in combinatie cu 3 bucati de Leri, gurami albastru sau un card de neoni.

Nu te sfatuiesc sa tii atitea Anabatidea intr-un singur bazin. Eu sunt patita cu 3 Colisa lalia - 2 femele si un mascul pe care le-a omorit masculul. Probabil ca nu erau gata sa depuna, nu stiu... Planteaza bine acvariu si pune niste scorburii pentru femele sa se mai odihneasca si ele cind le-o veni furia masculilor asupra lor.

Dar tare as opta pentru un cird de neoni, de cochonius sau pentru tetrazone. Sunt mult mai simpatici. :-)
Printzu
Junior member

IP:

Araldq wrote:mai lung nu se poate? ai putea merge si pana la 1 m lungime cu sticla respectiva (desigur..cu intarituri).
daca incape, fa-l asa si nu iti va parea rau (eventual peste cateva luni vei face planuri unde sa pui unul si mai mare

daca il fac de 1m o sa ma oftic , ca nu l-am facut de 1,30 m ca sa incapa neoanele de 120 cm care se gasesc mai usor decat cele de 90, ca nu am camera destul de mare, etc. Pentru camera mea este suficient. Poate cand voi fi la casa mea ...

Printzu wrote:
Vreau sa pun 3 bucati de Colisa Laila (1 mascul cu 2 femele) in combinatie cu 3 bucati de Leri, gurami albastru sau un card de neoni.

Nu te sfatuiesc sa tii atitea Anabatidea intr-un singur bazin

Nu vroiam oricum sa le pun toate. Variantele sunt cu sau...adica maxim 2 specii din ce am enumerat. E buna si sugestia ta cu tetrazoanele

[Yahoo!]
Magda
Senior member

IP:

Cred ca tetrazonele sunt un pic cam zbanghii pentru Leeri.
La mine fac casa buna leerii cu cochoniusii.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: