[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
vierme alb  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

mi a aparut in acvaru niste viermisori subtiri si albi ,se pare ca inoata prin acvariu ca un sarpe,un neon a mancat unu,ce sunt?stie cineva.
[Yahoo!]
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

am rezolvat
[Yahoo!]
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

sp wrote:Uau ai rezolvat!
zi si cum..sa stie lumea pe viitor

daca cauti mai bine pe forum o sa gasesti si tu solutia

eu i am atras intr un saculet cu carne in timpul noptii ,iar dimineata erau toti acolo si asa ii scoti pe toti.
[Yahoo!]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Si eu am viermi dinastia in acvariu si nu vreau sa scap de ei pentru ca se hranesc puii de tetra cu ei. In acvariu am 7 tetra mari si cativa pui (nu stiu cati ca se ascund foarte bine printre plante si pe sub radacini, acvariul fiind bine plantat; ii mai vad din cand in cand pe puii mai mari iar pe cei mici aproape deloc).
Este calumeaTM sa nu stii cati pesti ai in acvariu si mai ales sa stii ca se inmultesc precum in natura (cei mai tari scapa) si se hranesc cu hrana naturala.
[Email]
siliconu`
Senior member
[Avatar]

IP:

RaresLuc wrote:Si eu am viermi dinastia in acvariu si nu vreau sa scap de ei pentru ca se hranesc puii de tetra cu ei. In acvariu am 7 tetra mari si cativa pui (nu stiu cati ca se ascund foarte bine printre plante si pe sub radacini, acvariul fiind bine plantat; ii mai vad din cand in cand pe puii mai mari iar pe cei mici aproape deloc).
Este calumeaTM sa nu stii cati pesti ai in acvariu si mai ales sa stii ca se inmultesc precum in natura (cei mai tari scapa) si se hranesc cu hrana naturala.

calumeacalumea da` viermi` aia n-o sa tina o vesnicie.Ca in natura.

clin uatar for iu, mai uait frend!
[Yahoo!]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Avand in vedere ca sunt putini pui de tetra care rezista (cam 1-2 dintr-o serie) si viermii se inmultesc si ei in acvariu, putem vorbi de un ciclu.
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: