[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Am pui de ramirezi - Heeelp !!!  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
surdulucian
Junior member

IP:

Sal acum doua zile au inceput sa miste ,abia abia, alevinii scosi de o pereche de ramirezi. Si din momentul cand au eclozat parintii au inceput sa-i mute prin tot acvariul (le schimbau locul de vreo 2-3 ori pe zi). Cu toate ca am acoperit acvariul ca sa nu se mai streseze, ei sunt mereu foarte agitati. As vrea sa stiu cand vor fi puii in afara de orice pericol de a fi mancati de parinti (am inteles ca din cauza stresului isi manaca progeniturile). Si ce as mai putea sa fac ca sa nu fie mancati?
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

surdulucian wrote:As vrea sa stiu cand vor fi puii in afara de orice pericol de a fi mancati de parinti (am inteles ca din cauza stresului isi manaca progeniturile).
Cit timp sint cu parintii, pericolu' exista. Cu atit mai mult cu cit parintii n-au experienta la cresterea puilor.

surdulucian wrote:Si ce as mai putea sa fac ca sa nu fie mancati?
Sa astepti, si daca dupa mai multe depuneri continua sa-si haleasca puii, atunci va trebui sa-i cresti separat.

Poze: smilie ... Poze cu plante
surdulucian
Junior member

IP:

Da e prima incercare si la ei, si la mine. Credeam, speram, ca dupa un timp, intr-un anumit moment al dezvoltarii puilor, felul in care ii protejeaza e mai schimba, se mai obisnuiesc si ei cu ideea ca au o gramada de copii vii care se invart in jurul lor si cer de mancare.
Si inca ceva, am observat ca masculul a fost acela care a avut cel mai mult grija de icre (si chiar si de pui dupa ce au iesit), as putea sa scot femela dupa depunere? As reduce la 50% sansele de canibalism?
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: