[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
populare acvariu  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
kazaku
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut. Am un acvariu de 300l, 120x50x50, cu background malawi de 3cm si inca un acvariu de 130l care este pe post de maternitate
Ma intereseaza sa stiu cam cate ciclide africane pot baga in cel de 300 si ce idei imi dati pt a crea niste scoruburi, pesteri in acvariu.
Momentan detin in cel de 300 vechi locatari din cel de 130, si anume niste hoplo, gurami, terneti...:etc. Astia vor intra la donatii zilele astea. Ca ciclide detin numai pui, cei mai mari au in jur de 4cm. Puietul sunt urmatori: 6 caeruleus, 5 firefish, 5 acei msuli, 7-8 msobo magunga, 4 cyrtocara moory, 4 elongatus si o pereche matura de lifalili. Lifalili sunt cu vechi locatari in acvariul de 300l si femela face instructie cu ceilalti colocatari.

0771 496 835 Lucian
kazaku
Senior member
[Avatar]

IP:

Bazinul este gol, sper sa imi zice-ti si mie daca sunt multi sau putini. Nu vreau sa il suprapopulez, iau eu am tendinta sa uit cand sa ma opresc.

0771 496 835 Lucian

Forum Index » Cichlidae
Go to: