[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Herotilapia multispinosa ff speriati  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Cristi1
Junior member
[Avatar]

IP:

Sal, am o problema cu pesti mei (4 Herotilapia multispinosa), intr-un acvariu de 80L amenajat complet : filtru shark adv400, incalzitor scuba 150W, pompa de aer, substartul este numai din pietroaie ceva mai mici ca palma si fara plante naturale( daor 2 artificiale), am pus pesteri si ascunzatori etc.
Apa are PH 7 iar duritate GH 14.
Spuneti-mi ce sa le fac ca sunt foarte speriosi, cand ma apropii de acvariu se agita de zici ca sparg acvariul... pesti i am de vre-o 5-6 luni au cam 6-8 cm, cand i-am luat erau mai mici, de mancat, ies la mancare dar numai cand nu este cineva in camera, depun icre tot timpu si chiar au grija de pui... nush ce sa le fac sa le treaca sperieturile ...astept sfaturi....
[Email]
Araldq
Senior member
[Avatar]

IP:

Mhh..pune ceva decoruri mai mari prin acvariu (pe dupa care sa se mai ascunda eventual), nu foarte multa lumina). treaba e ca din cate am observat sunt pesti mai speriosi de felul lor (din cate imi amintesc)

Be what you will, You are destiny!
[Email] [Yahoo!]
Cristi1
Junior member
[Avatar]

IP:

Ei tot timpu stateau in pesteri amenajate, ieseau doar cand nu era nimeni in camera, daca simteau vre-o miscare stateau acolo ascunsi nu i vedeeai deloc... ieri am scos absolut tot din bazin, plante , pietre...etc ... il las asa cateva zile sa i vad cum se comporta ...
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: