[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nu s-au aprins neoanele  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
alex24
Member

IP:

Salutare
Am si eu o problema instalatia mea 2x18w cu droser+starter a refuzat sa se mai aprinda
Este din cauza starteRelor oare tin sa precizez ca are o vechime de aprox 2 ani
Este ceva grav daca stau 1-2 zile fara lumina plantele?
sebi801
Junior member
[Avatar]

IP:

sal!stai linistit nu se antampla absolut nimic!poate treci la un balastru electronic!fara startere etc!prea multe puncte de oxidare!
uite gasesti aici!http://www.bizoo.ro/firma/marbotrade/vanzare/6649199/balast-electronic-osram-qt-eco-t-e-2-x-18-220-240-s" target="_blank" rel="nofollow"> http://www.bizoo.ro/firma/marbotrade/vanzare/6649199/balast-electronic-osram-qt-eco-t-e-2-x-18-220-240-s
[Email] [WWW] [Yahoo!]
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Eu am cumparat de la Marbo, din magazin... str. Popa Lazar, nr. 5 - in apropiere de Piata Obor.
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Vezi daca neoanele si starterele fac contact,daca mai ai ceva neoane incearca sa le inlocuiesti,sa vezi daca se aprind.Daca ai un singur droser,odata ce s-a ars un neon,nu se mai aprinde niciunul.

This message was edited 1 time. Last update was at 23/02/2014 13:45:03

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
alex24
Member

IP:

Am sa incerc si varianta spusa de tine cosmin dar daca nu merge nici asa avand in vedere ca neoanele nu au 2 luni de cand le-am schimbat pot verifica cu ajutorul unei surubelnite pe care o folisesc electricienii pentru a detecta daca este sau nu curent ? ( stiu ca pare stupid felul in care am formulat intrebarea dar eu si bricolajul ......baba si mitraliera

Am observat ca in momentul in care bulele de co2 se sparg la suprafata apei stropeste pe fir si pe neoane dar asta se intampla de mult timp nu doar de cateva zile si pana acum nu am patit nimic ( acvariul este luat din horbach iar instalatia este protejata destul de bine acvariu 120l neoane 2*18w, pentru cei care cunosc acvariul)
Poze cu capacul gasiti si aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/40/22375.page

Ironia face ca marti sau miercuri trebui sa primesc de la neverteb... Un droser electronic si tot ce este necesar pentru a suplimenta lumina cu un neon t5 24w osram 965 (

Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca zici ca apa a ajuns la contacte probabil sa se fi oxidat.Verifica atent lampa.

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
alex24
Member

IP:

apa nu a ajuns pe contacte tocmai asta spuneam ca este foarte bine izolat
am desfacut starterele si unul dintre ele are un clantanit sa zic asa in interior
maine sper sa gasesc un starter si sa probez daca merge sau nu , daca nici asa nu merge atunci imi comand un capac nou (dar pentru asta tre sa sparg pusculita )

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: