[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Servus  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
clauss vic
Junior member

IP:

Ma numesc Claudiu si de putin timp m-am apucat de acvariu...din intamplare ce e drept.M-am procopsit acum vreo jumatate de an cu un acvariu de 60 de litrii gata plantat si populat de a fostii chiriasi...care trebuind sa se mute nu mai puteau lua si acvariul dupa ei.L-am luat la mine si incet incet m-a cucerit.Mai avusesem ce e drept si in colilarie dar nimic serios ca acum.Binenteles ca in prezent deja mi se parea mic asa ca m-am hotarat sa trec la ceva mai mare.Mi-am achizitionat unul de 200 de litrii,probabil il considerati mic dar pentru mine e imens...si incet ncet incerc sa ajung cu el la un nivel maxim.Mai am de lucrat la plantarea lui,deocamdata am putine plante si cred ca si la populat...am doar gupi si xipho 1 pereche,2 sanitari mari si inca o specie care sta mai tot timpul pe geamuri...nu le prea cunosc rasele.Sper ca pe aici voi invata sa ma descurc mai usor cu el si ma lamuresc cand am probleme.Numai bine.
[Email] [Yahoo!]
Cricky
Member
[Avatar]

IP:

Bun venit si ne bucuram ca avem printre noi inca un impatimit al acestor coltisoare de natura...Asteptam mai multe detalii...intrebari, nelamuriri si bineinteles si ceva poze...

Ape limpezi...
wassup
Junior member

IP:

Bun venit Claudiu si sper sa ne incanti si cu poze in urmatoarele postari si cat mai multe detalii legate de acvariul tau.

Cat despre specia acelor pesti care stau mai tot timpul lipiti de acvariu se numesc Ancitrus.

Ape limpezi!

Life is exploration. Make peace within yourself and enjoy the adventure.
clauss vic
Junior member

IP:

incerc sa pun ceva poze..va multumesc...la fel si voua...ape limpezi
[Thumb - 2014-01-27 22.43.27.jpg]

[Email] [Yahoo!]
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

salut

muta incalzitorul pe geamul din spate, filtrul punel pe una din lateralele mici, scoate cosuletele goale

da mai multe detalii tehnice : filtru, iluminat, substrat, volum acvariu, etc

pune un spray bar filtrului

This message was edited 2 times. Last update was at 08/02/2014 05:42:27

pestisoru meu de aur

Forum Index » Despre noi
Go to: