Nu e absolut nici o problema daca omul acela are pesti de calitate si preturi decente... in rest, sa va traiasca pestiucii si sa se faca mari si frumosi!
Azi am fost pe la Cristi, aka malawi_crys si am "golit" un acvariu cu puiet de Acei Msuli, mai nou fiind denumiti Pseudotropheus Elegans.
Dupa vreo doua ore de acomodare, se pare ca puiutii se simt foarte bine in compania fratilor mai mari, luati acum cateva luni, dupa cum se vede si in acest filmulet:
Superbi pestii, sa va traiasca!!!... raman de fiecare data extaziat in fata combinatiei de culori galben-albastru, mi se trage de la nentooLofty, slavit sa-i fie numele
Pai combinatia este una castigatoare. Si eu am de gand sa bag o duzina de Acei in functiune, asezonati cu o alta duzina de Caeruleus si inca o duzina de elongatusi.
Pai de la Lofty m-am corupt si eu acum vreo 2 ani, cand am fost sa-mi iau primii mei africani si am vazut minunatia de 2 metri cu Caeruleus si Elongatus, asezonat cu Membe Deep.
Ma iau fiorii cand ma gandesc cum o sa se vada cu toti Aceii, crescuti pe la 10+ cm
S-ar putea sa devina neincapator. Sau poate sunt eu nebun cu spatiul
bobesku wrote:Bravooo! In sfarsit o sa ai un acvariu plin-plin! Pestii zici ca sunt d`acolo, ce mai.
Super!
eu zic ca inca mai e loc te-ai miscat repede domnule .......arata intr-un mare fel !!!!!!!!!!!!!!
daca pastrezi totii aceii de acum, intr-un an o sa ai un bazin de culoare albastra-movulie cu coada galbena
se vede unul la un moment dat, dar la ce dimensiune si colorit au acum, se cam confunda cu peisajul. plus ca si a ales fiecare cate un loc printre pietrele mici din fata, si ciugulesc alge pe sub ele.
alta viata acum! si parca ar mai merge cativa o sa inceapa sa ti placa si tie "aglomeratia"..superb!
ps. se pare ca n a "percutat" domnu^ B. trebuia sa i o spunem pe sleau
"Acvariul nu este nimic mai mult decât un colt de natura plin de viata. Este o lume în continua miscare, care ne ofera posibilitatea de a cunoaste, observa si studia secretele unei lumi ascunse si fascinante.
Cei care iubesc natura, iubesc mai intai viata, apoi pe sine."
Primeste te rog si felicitarile mele pomi. Ma bucur pentru tine si ma bucur ca acvaristi din Romania vor si pot sa faca bazine demne de articole prin tari straine.
Inca odata felicitari.
"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
Felicitari pentru acvariu si pentru articol. Nu e o surpriza.
Cand am vazut acvariul tau "am tampit".
M-ai convins sa-mi fac si eu un "african", macar 3/4 din al tau.
O sa ma apuc de treaba cand ma intorc in Romania.
Un soldat va lupta mult si din greu pentru o bucatica de pamblica colorata. (Napoleon Bonaparte)
Apoi Domnu` meu drag Pomi, eu te felicit din toata inima. Uite ce inseamna un bazin destept. Nu tu 30 de rase, nu tu stiu eu ce decor de mii de euroi, nu tu alte nazbatii... Less is more!
Si ma bucur la fel ca Pesticu, de faptul ca suntem contemporani
PS Pesticu, eu am avut onoarea sa asiste si la lipirea bazinului meu, deci I`m blessed
This message was edited 1 time. Last update was at 28/04/2011 19:05:38