[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Scalar cu probleme.....  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
theo
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut....... Am o intrebare in legatura cu un scalar, pe care l-am achizitionat acum 2 luni. Problema este ca acest scalar nu a crescut deloc in acest timp + ca este si f slab, nu prea mananca. La cateva zile dupa achizitia acestui scalar, am mai achizitionat inca un scalar, acesta din urma s-a dezvoltat normal, mananca normal, deci nu are probleme. Cam care ar fi problema?
Acavriul in care se afla are 70 de litri, in acest acvariu am 4 scalari cu tot cu el, 3 sanitari, 7 neoni.
[Yahoo!]
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

E posibil sa aiba o afectiune congenitala interna (la inima, ficat, stomac,...). Se intampla destul de frecvent pe piata romaneasca de pesti exotici (nu stiu care e situatia in alte tari) din cauza cosangvinizarilor aberante la care sunt supusi genitorii de catre unii crescatori inconstienti.
Daca despre asta e vorba, atunci nu ai ce-i face. Pestele o va mai duce asa o perioada, dupa care starea lui se va inrautati vizibil si va muri cand respectivul organ intern ii va ceda.
In cel mai fericit caz... va muri subit, intr-o noapte, fara nici un semn evident de suferinta.

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]
theo
Junior member
[Avatar]

IP:

Stiu ca va muri, am mai patit odata asa ceva, merci pentru raspuns, crede-am ca se poate face ceva in legatura cu asta.
[Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: