[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Oradea - plante si specii de pesti  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
wassup
Junior member

IP:

Buna,

Dupa cum bine stiti sunt membru nou pe forum si totodata incepator in ale acvaristicii, insa am nevoie de cateva plante si pesti pentru acvariul pe care ma strudui sa il infiintez.
Daca sunt alti membri oradeni care au de vanzare plante sau pesti ii rog sa scrie aici sau sa ma contacteze.

Pana la urma urmei, daca sunteti binevoitori nu mi-ar strica si cateva sfaturi in ale acvaristicii face-to-face. Poate pe viitor sa ne adunam mai multi si sa povestim mai multe despre experienta acumulata de-a lungul timpului din lumea acvaristica.

Cu stima si respecte, Adrian!

Life is exploration. Make peace within yourself and enjoy the adventure.
takawachinchila
Member
[Avatar]

IP:

Salut,
Pentru plante, vezi la sectiunea Donatii sau Cumparari.
Cat despre sfaturi, ia un ceai, pune o muzica misto pe fundal si ia la rasfoit forumul, gasesti tot felul de articole utile. Nu te grabi, ca sa eviti greseli gen "imi mor pestii", "miroase apa urat", "nu mai am plante" (doua din astea le-am patit eu ). Domeniul e destul de vast si ma indoiesc ca la o singura intalnire se rezolva totul.
Mult succes!

cand vrei plantele pe care le doneaza cineva, tu esti cel ce trebuie sa isi miste c***'!
wassup
Junior member

IP:

Da, de 1 saptamana citeac zi si noapte despre acvaristica pe toate forumurile si siteurile.

insa as dori sa achizitionez ceva plante si specii de pesti de la cineva din oradea, nu sa cumpar din magazine.

stima

Life is exploration. Make peace within yourself and enjoy the adventure.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: