[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
prea mica pentru reproducere  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
blackangel0203
Junior member

IP:

acum o luna am luat o femela de betta si saptamana trecuta am cumparat si un mascul.dupa ce am cumparat masculul femela era tot timpul ascunsa prin plante asa ca am luat-o si am mutat-o in alt acvariu.azi am pus-o inapoi si a inceput sa fugareasca masculul dupa care fugea masculul dupa ea. femela e alba cu inotatoarele rosii asa ca nu se vad liniile acelea verticale in schimb se vede papila genitala(nu se vedea pana acum). e prea mica femela daca are 3-4 cm pentru a putea depune?(masculul are aproape 5 cm)
[Yahoo!]
fish_lover
Member

IP:

la mine e cam la fel...eu zic ca sunt destul de mari pt reproducere...bine ..la mine femela are vreo 5 cm parca ....

WELCOME to FISH land
[Email] [Yahoo!]
blackangel0203
Junior member

IP:

blackangel0203 wrote:acum o luna am luat o femela de betta si saptamana trecuta am cumparat si un mascul.dupa ce am cumparat masculul femela era tot timpul ascunsa prin plante asa ca am luat-o si am mutat-o in alt acvariu.azi am pus-o inapoi si a inceput sa fugareasca masculul dupa care fugea masculul dupa ea. femela e alba cu inotatoarele rosii asa ca nu se vad liniile acelea verticale in schimb se vede papila genitala(nu se vedea pana acum). e prea mica femela daca are 3-4 cm pentru a putea depune?(masculul are aproape 5 cm)

masculul are peste 5 cm scuze ptr greseala
[Yahoo!]
viviparu'
Senior member

IP:

Nu conteaza ce dimensiune au, conteaza varsta. Nu te lua dupa dimensiune. Daca au fost tinuti inghesuiti in acvariu nu cresc mari.
Incearca si pune-i la reprodus altfel femela poate sucomba

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
blackangel0203
Junior member

IP:

[quote="viviparu'"]Nu conteaza ce dimensiune au, conteaza varsta. Nu te lua dupa dimensiune. Daca au fost tinuti inghesuiti in acvariu nu cresc mari.
Incearca si pune-i la reprodus altfel femela poate sucomba[/quote:edab481e6e"]

ok mersi ptr sfat.o sa ii pun sa vedem ce iese
[Yahoo!]

Forum Index » Anabantidae
Go to: