[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
georgealin
Unripe member

IP:

Salut! Eu sunt George si imi pare bine sa va cunosc! Mi-am dorit un acvariu de cand eram mic, dar parintii cum nu vroiau sa aiba grija ei de el mi-au propus sa-mi fac un acvariu cand o sa am eu grija de el. In sfarsit a venit vremea !
Am cumparat un acvariu cu dimensiunile 70x30x40 , am pus cam 15kg de nisip de 2-4 achizitionat din Hornbach, l-am umplut cu apa si am dat drumul la un filtru intern Resun SP1100l, am inteles ca ar face fata. Urmeaza sa achizitionez un incalzitor de apa, ceva mai de buget, si o pompa de aer dupa ce o sa se faca ciclarea si o sa bag niste guppy si molly.
Vreau ca acvariul sa fie unul plantat, cam cum arata acesta http://www.tropica.com/en/layouts/layout-1-(54l)/description.aspx . Mai astept sa vad daca scot colegii la vanzare astfel de plante ca sa achizitionez.
Am bagat in seara aceasta 5 melci pomacea si as vrea sa bag si o perecehe de melci asasini, plus 3-4 creveti red cherry. Poze o sa pun cand o sa bag si cateva plante in el si dupa ce gasesc ceva lemne care sa imi placa sau niste pietre.

Daca are cineva plante ca cele din link sau asemnatoare il rog sa-mi dea un pm.Multumesc!
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

bine ai venit.
Ca tot ai bugetul restrans, de pompa de aer nu ai nevoie daca echilibrezi pestii cu plantele. Acestea dau suficient oxigen ca sa nu fie nevoie de suplimentare artificiala.
De obicei unii apeleaza la melci asasini pentru a scapa de melcii prea multi din acvariu. Dar melcii se inmultesc excesiv atunci cand acvariul nu este tocmai curat si exista abuz de mancare. Deci la randul lor inmultirea excesiva ridica problema curatarii si intretinerii acvariului. Daca ai prea multi melci inseamna ca trebuie sa mai faci cate ceva in acvariu.
bafta in noua ta acvtivitate, si nu uita ca poate e bine sa mai intrebi colegii inainte de a achizitiona cate ceva

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: