Salut! Eu sunt George si imi pare bine sa va cunosc! Mi-am dorit un acvariu de cand eram mic, dar parintii cum nu vroiau sa aiba grija ei de el mi-au propus sa-mi fac un acvariu cand o sa am eu grija de el. In sfarsit a venit vremea

!
Am cumparat un acvariu cu dimensiunile 70x30x40 , am pus cam 15kg de nisip de 2-4 achizitionat din Hornbach, l-am umplut cu apa si am dat drumul la un filtru intern Resun SP1100l, am inteles ca ar face fata. Urmeaza sa achizitionez un incalzitor de apa, ceva mai de buget, si o pompa de aer dupa ce o sa se faca ciclarea si o sa bag niste guppy si molly.
Vreau ca acvariul sa fie unul plantat, cam cum arata acesta
http://www.tropica.com/en/layouts/layout-1-(54l)/description.aspx . Mai astept sa vad daca scot colegii la vanzare astfel de plante ca sa achizitionez.
Am bagat in seara aceasta 5 melci pomacea si as vrea sa bag si o perecehe de melci asasini, plus 3-4 creveti red cherry. Poze o sa pun cand o sa bag si cateva plante in el si dupa ce gasesc ceva lemne care sa imi placa sau niste pietre.
Daca are cineva plante ca cele din link sau asemnatoare il rog sa-mi dea un pm.Multumesc!