[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
capac acvariu  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
c0rn3l
Junior member

IP:

dati'mi shi mie nishte scheme ceva pt capac de acvariu ca mi'ash face shi eu unul... sau orice altceva din care sa'mi dau seama cum sa mi' fac singur...
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

c0rn3l wrote:dati'mi shi mie nishte scheme ceva pentru capac de acvariu ca mi'ash face shi eu unul... sau orice altceva din care sa'mi dau seama cum sa mi' fac singur...

Material pentru capac.

Si poti sa mai cauti pe forum, ca s-a tot discutat despre subiectul acesta, la sectiunea unde ti-am mutat eu topicul.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Citat din Regulamentu' forumului:

Exprimati-va cat mai corect. Nu vi se cere sa nu aveti greseli gramaticale sau ortografice, dar incercati sa le evitati. Nu abuzati de smile-uri, de "k"-uri, de "sh"-uri, "tz"-uri, de majuscule sau de replici de 1-2 cuvinte (de genul "Cool", "lol"...etc.)

Te rog sa incerci sa scrii mai atent .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

MARELE ALB wrote:Citat din Regulamentu' forumului:

Exprimati-va cat mai corect. Nu vi se cere sa nu aveti greseli gramaticale sau ortografice, dar incercati sa le evitati. Nu abuzati de smile-uri, de "k"-uri, de "sh"-uri, "tz"-uri, de majuscule sau de replici de 1-2 cuvinte (de genul "Cool", "lol"...etc.)

Te rog sa incerci sa scrii mai atent .

Regulamentele sunt scrise pentru a fi incalcate. smilie Eu una fac abstractie de multa vreme de asemenea idiotenii. Sunt oameni care nu vor, nu pot, nu ii intereaseaza sa se exprime coerent si cu bun simt. MA - lupti pentru o cauza pierduta de mult timp. Si tu, ca si mine, suntem de moda veche... Inainte, cind vedeam cite o cratima lipsa, ma apucau toate alea rele... Acu...sa scrie si cu picioarele daca pot, ca ma lasa rece. smilie
c0rn3l
Junior member

IP:

imi cer scuze, data viitoare nu o sa mai scriu asa, m-am inregistrat abia ieri si aveam nevoie repede de raspunsuri asa ca nu am mai fost chiar asa de atent la regulament, promit ca o sa-l citesc cu atentie si nu o sa se mai intample :-)
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

c0rn3l wrote:m-am inregistrat abia ieri si aveam nevoie repede de raspunsuri asa ca nu am mai fost chiar asa de atent la regulament, promit ca o sa-l citesc cu atentie si nu o sa se mai intample :-)

Faptul ca te-ai inregistrat ieri nu reprezinta o scuza. Nu e nimeni la dispozitia ta sa-ti dea, sa-ti faca, etc. Un "va rog" sau un "multumesc" fac casa buna cu politetea, o notiune de care multi dintre voi habar nu au ce vrea sa zica sau cu ce se maninca. smilie

Suntem totusi intre oameni si ar trebui sa ne comportam ca atare, chiar daca vorbim despre pesti, ciini, pisici sau alte cele. Nu crezi???

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: