[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cum se numeste acest pestisor?  XML
Forum Index » General info
Author Message
altceva
Unripe member

IP:

Salut tuturor,

Am vazut pestisorul din poza la o expozitie, intr-un acvariu. Nu existau etichete cu denumiri, iar cei responsabili de acvarii erau extrem de ocupati si n-am reusit sa iau legatura cu ei. As vrea sa stiu cum se numeste si cat mai multe detalii despre el.

Ce tin minte este faptul ca era foarte mic, singur in acvariu, energic, inotand de colo-colo rapid, siiiiiiiiii.... sa nu-mi vina sa cred, SE DADEA PESTE CAP. Pur si simplu facea tumbe in apa! Nu ma pricep la acvaristica deloc, dar daca ar fi sa ma apuc, mi-as lua un peste de genul asta, parea fantastic! Este adevarat? Specia lui face asa, sau doar acel pestisor era mai special?

Apreciez orice ajutor, eventual daca se poate si un link cu cateva informatii despre intretinerea unui astfel de peste, daca e diferit de altii si daca are nevoie de chestii speciale.

Multumesc foarte mult!
[Thumb - DSC_2927.jpg]

koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

E un peste de apa sarata (Ostracion cubicus)... i se spune BoxFish.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
simpfzoli
Membru de baza

IP:

mai exista o specie de apa dulce se numeste puffer fish. eu am avut. sunt foarte micuti cam 2 cm. dar sunt extremi de agresivi si nu se pot tine doar singuri. dar ce ai tu acolo in poza sunt intradevar de apa sarata. daca cauti pe google puffer fish ai sa vezi diferenta dar sunt foarte asemanatori.

This message was edited 1 time. Last update was at 12/10/2013 12:07:35

[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » General info
Go to: