[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
help  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
•gaby
Unripe member

IP:

buna tuturor .as avea nevoie de ceva sfaturi .nu sunt chiar un incepator in acvaristica dar se pare ca acum nevoie de ceva sfaturi .am avut 6 ani un acvariu marin de 200 litri cu care nu am avut probleme .
intrebarea este ? am un acavriu de 180 litri juwel cu un filtru intern de 600 l /h. am adaugat un filtru extern jbl cristalprofi greenline E 901.am o lampa u.v 5 watti + 2 pompe aer .acavriul il am cu ciclide .10 pesti de 4-5 cm .
problema mea este ca am foarte multe impuritati in apa .apa nu este cristal .
nu stiu unde gresesc ??? multumesc
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Prea multa hrana poate, sau schimburi de apa putine/deloc? Cat de des cureti filtrele si cum? Cu cat dai mai multe informatii cu atat primesti mai usor raspunsuri.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Pentru a putea sa te ajutam, ajuta-ne si tu pe noi. Pune niste poze, inclusiv una de detaliu sa intelegem ce intelegi tu prin impuritati in apa. Ar trebui si niste teste (NO3, NO2, PO4), ce pesti ai, cata mancare le dai si de care, ai sau nu substrat, ai sau nu plante cate si de care, ai lumina, cate si cat lasi lampa aprinsa Toate astea e legate

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: