[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
confirmare pereche zebra danio  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Cristi88
Junior member
[Avatar]

IP:

eu am 2 zebre danio de cam 3 cm si stau mereu impreuna,iar cand un sanitar a venit pe la locul unde stau ei mereu l-au muscat s-au luat chiar si de caras care e putin mai mare.as vrea sa stiu daca s-a format perechea.
cred ca o sa pun si un filmulet...poate
astept raspunsuri

This message was edited 1 time. Last update was at 06/09/2013 19:23:11

Ape limpezi tuturor!!!
Andpop
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Userul cu 2 scalari si un caras s-a intors si are mai nou si 2 zebre si un sanitar
Intrebarea mea este urmatoarea: astia pica in acelasi acvariu de 15l, in unul mai mare sau in altul de 15l?
Mi s-a parut amuzant si acest topic deschis de tine, nu in ceea ce priveste cunostintele - fiecare a fost incepator si acumularea de experienta vine odata cu timpul si exercitiul - , dar felul in care abordezi problema te asigur ca ii amuza si pe altii.
Rolul postarii mele nu este sa rad de tine sau sa te descurajez (daca asta se intelege, scriu degeaba acum...), ci de a te incuraja "sa iti faci temele" inainte de a posta ceva.

Ca sa raspund, in sfarsit, la intrebarea ta, zebrele nu au perechi. Ei sunt pesti de card si se inmultesc in card sau cel putin..nu doar in 2 exemplare. Fiind pesti de card, ei trebuie sa stea, intr-un card de minim 5-6 exemplare. Acela este si motivul pentru care cei 2 inoata impreuna. Acestea sunt lucruri pe care le puteai afla citind un simplu site. Data viitoare, poti veni cu lucruri invatate pentru ca apoi sa fie abordate probleme care chiar necesita o interventie din partea cuiva mai experimentat in domeniu.

http://www.youtube.com/channel/UCC5k3cGRBrdtKk475MWMDHA

http://www.flickr.com/photos/97357370@N05/
Cristi88
Junior member
[Avatar]

IP:

nu mai am scalarii

Ape limpezi tuturor!!!
Cristi88
Junior member
[Avatar]

IP:

mersi pentru ca m-ai lamurit
apropo felicitari pentru puii tai sa iti traiasca

Ape limpezi tuturor!!!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: