[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
2 neoane = 60cm x 35cm  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Razvan M
Member
[Avatar]

IP:

Caut si eu un capac cu 2 neoane, de 60 cm lungime si 35 latime. DE FIRMA sa nu fie home made... poate sa-mi dea cineva un link pe net care sa aiba asa ceva, sau are cineva de vanzare .. etc...
[WWW] [Yahoo!]
Razvan M
Member
[Avatar]

IP:

Nimeni nu stie ? smilie
[WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Razvan M wrote:Caut si eu un capac cu 2 neoane, de 60 cm lungime si 35 latime. DE FIRMA sa nu fie home made...

Razvan M wrote:Nimeni nu stie ? smilie

Te superi degeaba pe noi. Te-ai gindit ca poate chiar nu stie nimeni? Sau ca ceea ce cauti tu se poate sa nici nu existe?
Ceva capace asemanatoare ca dimensiuni cu ce cauti am vazut, da' cu un singur tub .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Razvan M
Member
[Avatar]

IP:

Asta ar insemna ca e de ajuns un tub pentru un asa acvariu ? ....
Ca totusi daca nu exista, probabil aia care au facut capacul s-au gandit si asa...
[WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Razvan M wrote:Asta ar insemna ca e de ajuns un tub pentru un asa acvariu ? ....
Ca totusi daca nu exista, probabil aia care au facut capacul s-au gandit si asa...
La ce s-au gindit cind au proiectat capacele ....... numai dumnealor stiu. Presupun io la ce, da' nu spun . Cert e ca acvariile bogat plantate participante la concursuri sint dotate cu multa-multa lumina.

Daca folosesti un capac din asta cu un singur tub va trebui sa te limitezi la plante nepretentioase la lumina.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: