[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
schimb incalzitor 200W pe ceva mai mare  XML
Forum Index » Schimburi
Author Message
iorgu
Junior member

IP:

schimb incalzitor de 200w, marca Tiangong, cumparat de 1 zi din Cora (cu 240.000 lei) pe ceva mai puternic.
imi trebuie ceva pt acvariu de 260 litri, salt de temp de la 25 (in camera) la 29 (pt discus).
bineinteles, platesc diferentza.
killy_ady
Junior member
[Avatar]

IP:

buna seara.daca esti interesat de un incalzitor mai mare vorbim pe p.m.
iorgu
Junior member

IP:

salut,
am reusit sa cumpar de la yoyopet un incalzitor Fluval Tronic 300w cu 400 mii lei (mi s-a parut f ieftin).
asa ca nu mai sunt interesat in alte cumparaturi.

totusi, schimb incalzitorul vechi pe neoni rosii / inima de vita gata preparata (am cumparat discusi acum 2 zile si nu am avut timp sa fac meniul) / eventual alta hrana pt discus / ori ceva plante ...

daca se poate schimba si topicul ar fi super (mersi admin-ilor).

killy_ady wrote:buna seara.daca esti interesat de un incalzitor mai mare vorbim pe p.m.
killy_ady
Junior member
[Avatar]

IP:

noroc.foarte bine ,ai facut o afacere buna cu tronicul .si eu am si sunt mai mult decat multumit .dar de care e ? bimetal sau electronic?
iorgu
Junior member

IP:

salut
eu cred ca este electronic (am citit un pic pe net sa vad diferentele).
Pe el scrie: 'electronic aquarium heater', model A-765, pe cutie mai e un grafic cum ca e si mai eficient si mai rapid decat cel bi-metal.
Uite si poze cu model de cutie: http://www.everythingforpets.com/fluval_tronic_electronic_heater.pet/use.id.5.item_id.4379.dept.959/

ca idee, la Animax, acelasi produs era pe la 800 mii lei si ceva ....

killy_ady wrote:noroc.foarte bine ,ai facut o afacere buna cu tronicul .si eu am si sunt mai mult decat multumit .dar de care e ? bimetal sau electronic?

Forum Index » Schimburi
Go to: