[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Inmultirea plantelor prin butasi  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
realmode
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salutari,
Lipsa de experienta isi spune cuvantul, de aceea apelez la voi.
De exemplu, Ludwigia glandulosa care se inmulteste prin butasi, ce am plantat recent dupa o achizitie online pare sa nu se prinda. Adica dupa ce am indepartat frunzele de la baza si le-am introdus cu grija in pietris, constat ca partea introdusa in substrat efectiv putrezeste iar planta se ridica la suprafata.
In schimb tot ce am achizitionat din Hornbach si aveau radacini, le taiam frumos...cresc superb. Inmultirea prin butasi pe mine cel putin "ma omoara".
Ce nu fac eu bine?

This message was edited 1 time. Last update was at 02/07/2013 11:11:32

Black
Member
[Avatar]

IP:

Posibil sa fie caldura o problema,spun una deoarece aclimatizarea intr-un nou acvariu a plantelor poate intalnii mai multe probleme.
Si mie de cateva saptamani de cand s-a incalzit apa hydrocotyle tripartita o duce mai greu,lasa frunze,parca se topeste.In schimb cand apa avea pana in 25 de grade crestea foarte bine.
Succes !

http://www.youtube.com/watch?v=3pfTFevnEMU
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24485.page
[WWW]
realmode
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Black wrote:Posibil sa fie caldura o problema,spun una deoarece aclimatizarea intr-un nou acvariu a plantelor poate intalnii mai multe probleme.
Si mie de cateva saptamani de cand s-a incalzit apa hydrocotyle tripartita o duce mai greu,lasa frunze,parca se topeste.In schimb cand apa avea pana in 25 de grade crestea foarte bine.
Succes !

Am 26 de grade in bazin.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: