[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutor, va rog  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ghevictor
Unripe member

IP:

Salut. Numele meu este Gheorghe Victor si am achizitionat de Craciun un acvariu de 60 de litri aquael (parca...) si am in el 5 carasi (vreo 8-9 cm cu tot cu inotatoarele dorsale), 2 pui de carasi (probabil 1 cm), 2 sanitari (cu mustati, 7-8 cm) si inca 2 sanitari (cu gura ca o ventuza, pui, maxim 1 cm) si inca 2 pestisori (nu stiu rasa, 2-3 cm). Am filtru intern, incalzitor(temperatura este de 24 de grade, sa-mi spui, te rog frumos, care ar trebui sa fie temperatura optima), si o pompa de aer. Am 3-4 plante si un substrat alcatuit din nisip (1 cm) si pietris colorat (inca vreo 1-2 cm). Spune-mi, te rog, cu ce am gresit, daca am gresit cu ceva....
P.S. as vrea sa-mi fac un acvariu de la zero, dar deocamdata nu dispun de nici un ban, dar as vrea sa fie unul de 130 cm lungime. Poti sa-mi spui, ce instalatii mi-ar trebui. Acvariul vreau sa fie cu multe plante si foarte putini pesti.
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

ghevictor wrote:acvariu de 60 de litri aquael

Carasii nu se tin in acvarii de 60 litri. Trebuie sa renunti la ei sau sa faci repede acvariul de 130 cm.

Poze: smilie ... Poze cu plante
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca vrei acvariu cu multe plante si putini pesti atunci va trebui sa renunti la carasi.Daca poti , sa faci acvariul de 130/50/50 sau 130/60/60 in care ai putea sa tii muuulte plante si niste neoni sa zicem.Ar arata superb.
Instalatiile ar fi cam aceleasi , filtru(extern de data asta) , incalzitor ,lumina si daca nu vrei sa te chinui cu schimbatul apei , o intalatie de schimbat apa la picatura.Daca nu stii despre ce vb uita-te la DIY Hardware ca s-a discutat mult si despre neoane si despre filtre si despre schimbatul apei la picatura.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: