[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut...  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Caverna...
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare..Ma numesc mihai am 16 ani si ador pesti...Ca un incepator miam facut un acvariu mic de 30 L....Locatari sunt: 2 Scalari (adulti) 1 Botia Lohachanta (unul a murit ( ) 3 Corry si 1 Kuhli (am avut doi dar unul a murit ) Am sa pun si cateva poze Stiu arata ciudat pietrisul si anemona dar vreau sa fac cateva schimbari cer sfaturi....
[Thumb - Fotografie0181.jpg]

[Thumb - Fotografie0182.jpg]

[Thumb - Fotografie0181.jpg]

This message was edited 2 times. Last update was at 30/06/2013 12:01:53

[Yahoo!]
Severus
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit pe forum.

Ai asa de multi pesti intr-un acvariu asa de mic, incat ma intreb daca pestii aia au loc sa se miste.
Esti sigur ca nu vroaiai sa spui ca ai un acvariu de 300 de litri ?

Festina lente !
Caverna...
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu este de 30 de litri si doresc sa mai imi fac un acvariu de 100 de litri dar proiectul este in desfasurare si acum vreau sa dau cei 2 scalari sunt prea mari
[Yahoo!]
Severus
Senior member
[Avatar]

IP:

Foarte bine faci ca dai scalarii.
O sa le fie si lor mai bine intr-un acvariu mai mare si o sa le fi mai bine si pestilor care raman.
Dupa ce faci celalalt acvariu sa nu te grabesti sa-l populezi cu pesti.
Ai rabdare si cicleaza-l cum trebuie.

Festina lente !
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit.
Substratul ar trebui schimbat sau macar la urmatorul bazin sa nu utilizezi culori nenaturale.
Fotografiile trebuiesc facute cu luminile din camera inchise si chiar noaptea pentru a nu avea lumina de la fereastra. Singura sursa de lumina trebuie sa fie sistemul de iluminat al acvariului. In felul asta nu vei mai avea reflexiile sticlei si se va vedea mai bine ce ai in acvariu.
Cel mai bine ar fi, ca atunci cand ai nelamuriri sau nu mai sti ce si cum sa faci, sa deschizi un topic la sectiunea respectiva sau direct la Coltul incepatorului si sa ne spui ce te doare

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”

Forum Index » Despre noi
Go to: