[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Denis90
Member
[Avatar]

IP:

Salut ma numesc Denis sunt din Suceava si am un acvariu de 15l pregatit pentru creveti red cherry.Vreau sa mentiunez ca e plantat destul de bine si am si sistem co2 (vestita bomba de co2)...A stat la ciclat o saptamana si ceva am pus in el niste albastru de metil, apoi niste fertilizant lichid pentru plante si easy balance. Acum am 5 zebre roz puse in acvariu pana maine ce iau crevetii (de la prietenul nostru stefanp...nu fac reclama dar pare un baiat fff serios). Vreau sa stiu daca am procedat bine cu acvariul pana acum (ciclare, albastru de metil, co2, etc). astept pareri. multumesc

Nu ma pun cu prostul ca are mintea odihnita
[Email]
Denis90
Member
[Avatar]

IP:

Nimeni????....Nici un sfat????

[Email]
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Astepti ca cineva sa-ti spuna ca ai gresit? Cred ca trebuia mai intai sa intrebi ce si cum sa faci...
Eu iti dau un singur sfat: citeste (si aplica) articolele de la capitolul Generalitati si mai ales Ciclul Azotului. Dupa aia vorbim

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Denis90
Member
[Avatar]

IP:

Multumesc Lucian pentru sfat...am citit si am memorat....

[Email]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Nene Denis, 15 litri e prea putin pentru 5 zebre... acvariul e insuficient ciclat (o saptamana e putin, daca o iei de la zero)... caracteristicile apei se vor deteriora rapid, in conditiile in care cei 15 litri ai tai contin si nisip, plante, decor, etc... daca vrei creveti in acel bazin, iti recomand sa renunti la pesti!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Denis90
Member
[Avatar]

IP:

Multumesc de sfaturi Koala (respect). zebrele le-am pus de test)) mai am un acvariu de 50 litri pe langa asta micut...acvariu asta mic maine are cam doua saptamani de cand este la ciclat avand in vedere ca nu am mentionat ca un prieten mi-a adus o capsula care a ``montat-o`` in filtru...acvariu asta de 50 litri il am de vreo 2 ani dar nu am cunostinta de tehnologia avansata a acvaristicii...era acolo si cam atat...dar acum am vazut pe forum poze si am vorbit cu cineva de un acvariu de 120 litri ca in timp sa ma informez, sa invat si sa il amenajez ca la carte...sper sa aveti rabdare cu mine si sa imi mai dati sfaturi...iti multumesc inca odata de sfat....

[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: