Salutare!!!
M-am hotarat sa imi fac inca un nano de 30. Am inceput prin a schimba geamurile la camera si am ramas cu 2 bucati frumoase de geam de 4mm aprox. 1mp de geam. Din acest geam a iesit un acvariu de 48x21x30, de ce dimensiunile astea? "nu stiu", defapt aveam un capac de la primu care cu aceste dim dar nu s-a prorivit, bine si primul este de 50x23x30... asa ca am recalculat solutia de iluminat si a iesit... ce e in poza.
Acvariul o sa vreau sa fie un peisaj: un bonsay intre 2 dealuri... bonsaiul il am ( tulpina), mossul sa fac rost..., dealurile din nisip :d , acoperite cu marsileia, si ca vietati cred ca o sa ma rezum la ceva creveti.
Filtrul o sa fie un hailea rp-400, o sa pun o bomba co2, cu un difuzor ceramic de 2cm, bomba cu bicarbonat si sare de lamaie. Lampa sunt mutumit de ea in propotie de 90%, se putea si mai bine, dar asa este cand faci pt prima data... Becurile sunt unele economice, lumina calda, lumina rece.... nu stiu daca sunt bune de acvaristica... unu este luat din ikeya si al doilea din practiker, m-au costa 10 lei-ambele

. Aici sper sa primesc ceva recomandari din partea voastra doarece vreau sa cresc plantele repede si frumos...
Si cam asta este in momentul asta... o sa il pregatest de START!!!