[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Problema carasi in pond  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Acum vreo luna si jumatate am achizitionat din piata doi carasi,mici cam cat o moneda de 50 de bani,unul gri si si unul portocaliu.I-am aclimatizat,i-am bagat in pond (care are vreo 1500l si e "neciclat" cum s-ar spune") si i-am lasat acolo.Credeam ca au murit,apa fiind verde nu ii vedeam deloc.Astazi am pus in functiune filtrul (o canistra de 4 litri umpluta cu burete si o pompa de 1300l/h).Dupa jumatate de ora vad ceva la suprafata,rosu.Ma apropii si apare caras,cel portocaliu.Dupa vreo 5 minute a aparut si celalalt,amandoi stateau cu gura la suprafata de parca nu ar fi putut respira.I-am luat in mana si m-am uitat la ei sa vad ce au,nu erau loviti,raniti...erau chiar frumosi si sanatosi.In schimb aveau burtile foarte mari.Primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost ca apa care iesea din filtru a rascolit fundul pond-ului iar eii s-au hranit cu orice s-a ridicat de pe fund,insa nu sunt sigur caci nu am mai avut pana acum deloc carasi.

Alte idei cu ce ar fi putut sa se intample?

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Dimineata stateau la fel,mai pe dupa-amiaza s-au bagat la fund si nu am mai vazut niciunul .

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
Dragos Matei
Membru de baza
[Avatar]

IP:

foarte misto intamplarea asta

Forever Two Wheels !!!
[WWW]
simpfzoli
Membru de baza

IP:

carasii in general au burta mare . nu fii sigur ca sa intimplat ceva. tiam citit articolul . canistra de 4 litrii mi se pare mica . mult prea mica. despre burete nu ai scris nimik. burtetele contine produse petroliere trebuie avut grija ce fel de burete folosesti. til recomand pe ce labastru ce diferite marimi de sortare.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Cyprinidae
Go to: