[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare calcul acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Dan P
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

As dori sa va intreb pe cei care stiti, daca acest tip de calculator tine cont de intarituri/fund dublu :

http://www.poseidons-palace.co.uk/Poseidons_Aquariums/Aquarium%20Safety%20Calculator.xls.htm

Nu am vazut acest indiciu nicaieri, insa tind sa cred ca nu. Totusi o confirmare m-ar ajuta.
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Niciun fel de calculator de genul acesta nu tine cont de intarituri, streifuri suplimentare, etc!
De aceea exista fraza aia, acolo, sus:

"Please modify SAFETY FACTOR value BELOW 2 UNSAFE / OVER 4 VERY SAFE"

Cum ar veni, ei iti aduc la cunostinta faptul ca acvariul trebuie facut cu sticla mai groasa... daca vrei sa ai "Safety factor" in zona de "extra safe" si daca vrei sa dormi linistit.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
YDarius
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu cred ca tin cont de intarituri, desi majoritatea intariturilor mi se par inestetice, asta mi se pare chiar frumoasa:image
Dan P
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Oricum nu am de gand sa fac nimic sub 3. Ma gandesc ca intariturile mai adauga ceva semnificativ (0.2 sau 0.5) la coeficientul de siguranta.

Avand confirmarea ta, acu ma apuc de dat cu ciocanul sa fac noua casa de americani
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: