[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
wavemaker in acvariu de apa dulce  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
incepator
Member
[Avatar]

IP:

Salut pe toata lumea, am si eu o intrebare, din cauza ca am cam multe cioate in acvariul meu de cca 120l nu prea am curenti prin tot acvariul si am observat ca unde nu sunt curenti se pateaza plantele cu o alga neagra gen mucegai, am vazut tot aici pe forum cineva a postat niste poze cu acvariul lui si mia sarit in ochi acea "jucarie", acuma problema mea este ce tip sau model as putea folosi si eu si ce caracteristici ar trebui sa aibe, ma refer la putere sau debit, am vazut pe ebay mai multe modele, sper sa ma ajutati in alegerea unui model. Va multumesc pentru raspunsuri.
incepator
Member
[Avatar]

IP:

Gata, am gasit pe net, trebuia doar sa caut mai bine, oricum multumesc pentru intentia de a-mi raspunde, se poate si sterge de catre un administrator.
silviu.rdk
Member
[Avatar]

IP:

Sa-mi spui si mie, te rog, daca o sa inregistrezi si un rezultat pozitiv in ceea ce priveste disparitia "algei" respective.

Eu ma stradui sa limitez curentul in acvariu.

[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: